Ми у мережі:

Увійти Зареєструватися

Вхід

Логін *
Пароль *
Запам'ятати мене

Реєстрація

Поля, позначені зірочкою (*), є обов'язковими.
Ім'я *
Логін *
Пароль *
Підтвердити пароль *
E-mail *
Підтвердити e-mail *
Капча *
Понеділок: 09:00 - 17:00
+ 38 (04579) 2 96 94

+38 095 606 15 70

вул. Героїв Дніпра, буд. 2,

м. Славутич, 07101

Новини

ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРИЗНАЧЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ДОПОМОГИ ОДИНОКИМ МАТЕРЯМ

Постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року №632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» внесено зміни до Порядку призначення і виплати державної допомоги сім'ям з дітьми, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 року № 1751.

У відповідності до внесених змін, допомога на дітей одиноким матерям не буде призначатися у разі якщо:

  • у складі сім’ї є працездатні особи, які досягли 18-річного віку станом на початок періоду, за який враховуються доходи, та не працювали, не проходили військової служби, не провадили підприємницької чи професійної незалежної діяльності, не здобували освіти за денною формою здобуття освіти в закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, не зареєстровані в центрі зайнятості як безробітні або як такі, що шукають роботу, сумарно більше ніж три місяці протягом періоду, за який враховуються доходи;
  • особи, які входять до складу сім’ї, протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням допомоги на дітей одиноким матерям, здійснили купівлю земельної ділянки, квартири (будинку), транспортного засобу (механізму), будівельних матеріалів, інших товарів довгострокового вжитку або оплатили (одноразово) будь-які послуги (крім медичних, освітніх та житлово-комунальних згідно із соціальною нормою житла та соціальними нормативами житлово-комунального обслуговування) на суму, яка на дату купівлі, оплати перевищує 50 тис. гривень;
  • у власності сім’ї є друга квартира (будинок), крім житла, яке розташоване на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі, у населених пунктах, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, та у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, або житла, непридатного для проживання, що підтверджено актом обстеження технічного стану житлового приміщення (будинку, квартири);
  • у власності сім’ї є більше ніж один автомобіль, транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації, з дати випуску якого минуло менше ніж 15 років (крім мопеда і причепа).
    Також, необхідно враховувати, що період за який обраховуються доходи тепер становить два квартали, що передують місяцю, який передує місяцю звернення на призначення допомоги. Для прикладу, при зверненні у серпні будуть враховуватися доходи за січень-червень.

НАГАДУЄМО! Звертатися за призначенням, перепризначенням державної допомоги одиноким матерям потрібно до Центру надання адміністративних послуг за адресою вул. Героїв Дніпра, 2.

Разом з тим звертаємо вашу увагу, прийом громадян у ЦНАП відбувається виключно за попереднім записом, який можна здійснити наступними шляхами:

  • зателефонувавши за номерами 2-96-94; 095 606-15-70
  • за допомогою діалогу з адміністратором у додатку viber (тільки повідомленнями), 095 095 11 46
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
bottom-logo.png
Ми створені та працюємо за ради
комфорту нашіх клієнтів.

вул. Героїв Дніпра, 2, м. Славутич
(04579) 2 96 94, 095 606 15 70
UAP@SLAV.GOV.UA

ЦНАП м.Славутич © 2024. Всі права захищені.
Hosting Ukraine
Сайт створено Klynkov Y.

Пошук